Deelname opening Fort Werk aan de Korte Uitweg op 28 april a.s.

Door Fort de Korte Uitweg zijn wij gevraagd met een kraam deel te nemen aan de opening van het Fort voor het nieuwe seizoen.

De recreantenafdeling heeft hieraan gehoor gegeven, omdat wij graag actief nieuwe leden willen werven. Hiervoor hebben wij ook een flyer ontwikkeld (te vinden in het clubhuis) en wij zullen aan onze deelname ook een persbericht wijden en tevens proberen op verschillende plaatsen in Houten flyers en fietsroutes naar het Fort neer te leggen (VVV, bibliotheek enz.)
Bovendien zijn er op die middag allerlei andere activiteiten op het Fort te beleven. Behalve onze fietsclub,kunnen jullie alles te weten komen over bijen, vragen stellen aan kanovereniging IJsselstein en voorlichting krijgen over macrofotografie, met Dijkmuseum De Heul in de geschiedenis duiken en veel te weten komen over vleermuizen en bij Milieu Werkgroep Houten vragen stellen over paddentrek, weidevogels, ringslangen, enz. Uiteraard is het Fort open voor bezichtiging.
De markt is van 13.00 tot 17.00 uur.
Ook vleermuizen spotten is mogelijk om ca. 21.00 uur.

Het lijkt ons dan ook een leuke gedachte op die zondag met recreanten en andere belangstellenden een fietsrit naar het Fort te organiseren.

Dus: kom op zondag 28 april om 13.00 uur naar het clubhuis (Kruisboog 14) en fiets gezellig mee met Gerry en Ria! Zeg het voort…..

De recreantencommissie (Riet, Ria, Gerry, Gerrit en Elly)

WTC-ers in beeld

wtcers in beeld