Laatste kans ‘Randje Utrecht’

Als de kabinetsplannen doorgaan, bestaat de provincie Utrecht volgend jaar niet meer, maar worden we samengevoegd met Flevoland en Noord-Holland tot één provincie onder de naam FUN.
Maar een Randje FUN is 1500 km en daar is weinig grappigs aan!
Daarom krijg je op 29 juni een laatste kans om het Randje Utrecht in oorspronkelijke vorm mee te fietsen.

Randje Utrecht – Zaterdag 29 juni

Je kunt kiezen uit twee afstanden van het ‘Randje Utrecht; het volledige Randje van 248 kilometer helemaal langs de provinciegrens van Utrecht of de verkorte versie van ongeveer 160 kilometer in westelijke richting.

Ben je nieuwsgierig wat je zaterdag 29 juni te wachten staat, of heb je de route van vorig jaar verwijderd uit je Garmin, dan kun je beide afstanden van het Randje Utrecht nu alvast bekijken en eventueel (opnieuw) in je GPS laden.
Voor wie niet beschikt over een GPS heb ik een tekstbestandje toegevoegd met alle plaatsen en kilometrages. Altijd handig. 

Zowel het volledige Randje als de kortere versie worden rechtsom, dus met de klok mee gereden.
De westelijke helft van de provincie Utrecht is als eerste aan de beurt.
Bij Hollandsche Rading (km 138) splitsen onze wegen.
De deelnemers aan de kortere afstand gaan weer terug naar Houten terwijl de mannen/vrouwen van de lange afstand eerst richting Utrechtse heuvelrug gaan om daarna ook weer naar huis te gaan.
Natuurlijk hebben we vóór de splitsing al een eerste stop gehad: voor het Volledig Randje is er koffie met gebak in Abcoude (km 103) en voor het Korter Randje is er koffie met gebak in Noorden (km 77).

Peter Verhallen is toerleider van het volledige Randje en rijdt in B-tempo de 248 km.
Ron van Rosmalen en ik nemen de kortere afstand voor onze rekening en we zullen in C-tempo de 160 km afleggen.

We zijn flexibel in het plannen van een tweede (pannenkoeken)stop: de groep roept en de toerleiders stoppen!
Stop wel wat krentenbollen en een paar extra energierepen in je trui. We hebben niet de luxe van een volgauto.

Ben je van plan om op zaterdag 29 juni mee te fietsen? Laat dit dan weten via ‘inschrijving ritten’. We willen graag een indicatie van het aantal deelnemers.
We vertrekken om 07.30 uur vanuit het clubhuis en zijn aan het einde van de middag weer in Houten. Bij slecht weer gaat de tocht niet door.

Maria Slootmaekers

WTC-ers in beeld

wtcers in beeld