Gezellige afsluiting zomerseizoen

Houten3CC

Windstil weer, een lekker zonnetje, heerlijke salades, vlees en vega op de grill en bier op de tap.

Zo sloten 125 toerfietsers en recreanten zondag 25 september het zomerseizoen af met de sluitingsrit en een gezellige barbecue.

Eindelijk konden we de traditionele groepsfoto in het ‘nieuwe’ tenue maken, getuige het time-lapse filmpje van Fridolin van der Lecq, die ook pasfoto’s schoot voor het smoelenboek.

We kijken terug op een prachtig zomerseizoen met clubreizen naar de Eifel, Auvergne, Reeuwijk en Kleve, waar velen van genoten hebben. De voorzitter deed een oproep voor nieuwe organisatoren, die volgend jaar de tochten willen organiseren. Draaiboeken en begeleiding staan klaar en hoe leuk is het om samen een nieuw fietsgebied te gaan ontsluiten!

Maar het is nog niet gedaan! Begin oktober starten we met spinnen bij Piazza Sport en Body Business. Bij die laatste geeft Roy Jaspers iedere dinsdagavond een exclusieve WTC-les gericht op prestatieverbetering.
En op 10 november organiseren we het eerste WTC-wielercafé dat deze winter elke 2e donderdag plaatsvindt. Laat je bijpraten over een actueel fietsonderwerp, deel je verhalen over barre winterritten en maak plannen voor het volgende seizoen.

Het zomerseizoen is voorbij, maar er is nog genoeg om naar uit te kijken!

Eric van Vliet 

WTC-ers in beeld

wtcers in beeld