Recreanten

groepsfoto-recr2015-kl

TIP: om de tekst GROTER te zien, toets Ctrl +, om de tekst kleiner te zien, toets Ctrl -

De recreanten bestaan uit 55-plussers, die op gewone fietsen rijden.

De recreantengroep telt ruim 70 leden.

Elke vrijdagmiddag, van begin maart tot eind oktober, wordt er in twee groepen gefietst met verschillende snelheden. Vertrek is vanaf het clubhuis aan de Kruisboog om 12.45 uur voor de lange route en om 13.15 uur voor de korte route.

Vanaf mei tot en met oktober is er elke 2e vrijdag van de maand een dagtocht. Vertrek vanaf het clubhuis om 10.00 uur.

Een of tweemaal per jaar wordt de dagtocht elders gereden. We gaan dan met auto’s en fietsen achterop naar het startpunt. Zonodig wordt gezorgd voor de mogelijkheid om bij het startpunt fietsen te huren. Vertrek is dan met de auto’s vanaf het clubhuis aan de Kruisboog om 9.30 uur.

Daarnaast fietsen we op een aantal zondagochtenden een algemene rit van de Wielertoerclub. We starten dan om 10.00 uur bij het clubhuis.

Er wordt ieder jaar ook een seniorenfietsdriedaagse georganiseerd. Dan worden drie dagtochten gereden en wel op maandag, woensdag en vrijdag. Eenmaal per jaar – in mei/juni – is er een midweek elders, waarbij diverse fietstochten worden verreden met een verblijf in een bungalowpark (half pension).
In de loop van de zomer wordt er ook een aantal - aan de fietstochten aansluitende - gezellige bijeenkomsten georganiseerd in het clubhuis.
In de wintermaanden wordt 1 x per maand een vergadering gehouden ter voorbereiding van ons zomerprogramma. Deze vergaderingen worden altijd afgesloten met een gezellige bijeenkomst.

Kortom: bij de recreanten is het: Gezond, Actief en Gezellig bezig zijn.

De contributie voor de recreantleden voor 2020 bedraagt € 48,- per jaar.

Interesse?
Wil je lid worden van de WTC Houten '80?
Vul dan dit Inschrijfformulier in.

Leden kunnen voor meer informatie, nadat ze zijn ingelogd, terecht op Recreanten Nieuws en het Forum.

 

WTC-ers in beeld

wtcers in beeld